novosti

Stratasys J5 Dentajet će ubrzati i olakšati vaš rad! Upoznajte ga!

Stratasys J5 Dentajet najnoviji  je alat za dentalne laboratorije koji će brzo i jednostavno unaprijediti vaše poslovanje. Ovaj najmlađi član Stratasys dentalne obitelji malen je i moćan te konstruiran da pruži maksimalnu učinkovitost. U jednom ispisu koristi do 5 materijala i možete izraditi više dijelova istovremeno. Sve s preciznošću i  kvalitetom koju možete očekivati od Stratasys i PolyJet TechnologyTM.

Imati J5 Dentajet je kao da imate 3 stroja u jednom. Koristi različite materijale i sada možete 3D printati dentalne modele od čvrstog neprozirnog materijala, mekanu masku gingive i bio kompatibilnu kiruršku vodilicu sve u istom radnom nalogu.

Konstruiran je s jedinstvenom rotirajućom platformom za gradnju modela kako bi stvorio preciznije dijelove od više različitih materijala u jednom ispisu. Idealno je rješenje za dentalne laboratorije koji proizvode veće količine realnih i vrlo preciznih modela.

Naručite već danas novi kompozitni materijal prilagođen za korištenje na 3D printerima!

Softver GrabCAD je jednostavan za korištenje i prije početka rada potrebna je minimalna edukacija. Automatski popravlja datoteke, računa vrijeme i utrošak materijala potrebnog za produkciju prije 3D printanja. Uz to, modificira boje kako biste dobili jedinstvene i realistične modele. Zahvaljujući njemu možete zakazati i pratiti izradu modela preko svog mobilnog uređaja, gdje god bili.

Stratasys J5 Dentajet se može koristiti u ortodonciji, implantologiji te za izradu mostova i krunica gdje će ubrzati procese, skratiti vrijeme čekanja i omogućiti udobnije i učinkovitije protetske dijelove.