Vodeći softver u industriji

GrabCAD Print

Istražite novu verziju softvera za aditivnu proizvodnju – GrabCAD Print Pro

Predstavljamo:

GrabCAD Print Pro

Premium verzija softvera GrabCAD Print™, GrabCAD Print Pro™ podržava proizvodnju dijelova za krajnju upotrebu ili prototipova koji se koriste u uvjetima kontroliranih procesa. To uključuje poboljšane module kao što su: centar za točnost, predlošci za proizvodnju, aplikacijski dodaci trećih strana i procjena troška po dijelu za zbirne izrade. Dodatne značajke bit će uključene u buduća izdanja.

GrabCAD Print Pro skraćuje vrijeme pripreme i smanjuje količinu otpada, što rezultira većim uštedama u vremenu i troškovima.

Dostupan za FDM™ i SAF™ 3D printere.

Nove funkcionalnosti u programu GrabCAD Print Pro

Gustoća i optimiranje gradnje (nesting)

Automatski određuje gustoću i optimira gradnju dijelova, zaključava njihovu orijentaciju čime podiže produktivnost. GrabCAD Print Pro omogućava da 3D printate više dijelova u jednom volumenu, čime štedi vrijeme i novac. Za sada je ova značajka dostupna samo za SAF tehnologiju.

Predlošci za gradnju

Spremite postavke izrade za najčešće vrste gradnje kako biste ubrzali i sinkronizirali rad svoga tima.

Procjena po proizvodu

U pojedinom volumenu za gradnju s 30 različitih proizvoda, umjesto jedne procjene za sve zajedno, jednim klikom miša dolazite do 30 odvojenih procjena. To dovodi do veće učinkovitosti programiranja smanjenjem pripremnog vremena za 3D printanje.

Centar za točnost

Automatska korekcija deformiranja u 3D printu (zahtijeva standardni 3D skener). Ova funkcionalnost omogućuje da se prvi 3D print skenira 3D skenerom i na osnovu toga softver unosi korekcije potrebne kako bi ispravile netočnosti i deformacije na sljedećim izrađevinama, od 2. do 1000. komada. Ovime se povećava preciznost izrade dijelova i smanjuje škart i otpad.

Širina upotrebe GrabCAD softvera

GrabCAD Print

Štedi dragocjeno vrijeme i resurse brzim popravkom geometrije za izradu 3D printom, čime se ubrzava izlazak na tržište i povećava učinkovitost. Povjerenje mu pružaju u širokom spektru industrija za različite primjene.

Besplatno ga isprobajte

GrabCAD Shop

Softver za upravljanje poslovima aditivne proizvodnje, namijenjen inženjerima i dizajnerima koji trebaju 3D printane dijelove i operatorima 3D printera. Smanjuje vrijeme i novac koji se gubi na pronalaženje i ispunjavanje zahtjeva za dijelove.

Doznajte više

GrabCAD Develop

GrabCAD Develop omogućava neovisnim dobavljačima softvera i razvojnim programerima da povezuju Stratasys 3D printere sa svojim sustavima za provedbu proizvodnje (Manufacturing Execution Systems) te rješenjima za dizajn ili simulacije putem API-ja.

Doznajte više

Softverski partneri GrabCAD-a

Ekosustav proizvođača softvera koji su se povezali sa Stratasys tehnologijom kako bi klijentima pružili sveobuhvatna rješenja za aditivnu proizvodnju.

Doznajte više.

Stratasys softverska rješenja otključavaju istinski potencijal aditivne proizvodnje na veliko

Koristi i značajke GrabCAD Printa

Stratasys softver za 3D print

Softver GrabCAD za aditivnu proizvodnju oblikovan je tako da pojednostavi postupak 3D printanja i pri tome omogući proizvodnju bez zastoja, od oblikovanja do 3D prinatnja. GrabCAD nudi niz koristi i funkcionalnosti koje ga čine popularnim izborom među profesionalcima i entuzijastima 3D printanja.

Jednostavan za rad uz pojednostavljen tijek rada

Jedna od ključnih dobrobiti GrabCAD Printa je njegovo korisničko sučelje, koje je jednostavno za uporabu. Softver je jednostavan za korištenje čak i početnicima, sadrži pojednostavljen tijek rada koji omogućava inženjerima da brzo kreiraju i modificiraju 3D modele i pripremaju 3D print. Uz to, GrabCAD omogućava suradnju članova tima jednostavnim dijeljenjem oblika, suradnjom na projektima i povratnim informacijama.

Usluga iz oblaka i više raznih formata datoteka

GrabCAD Print podržava cijeli niz formata datoteka, uključujući STL, OBJ i STEP, čime omogućuje inženjerima korištenje širokog spektra softvera za 3D oblikovanje. Uz to, softver može raditi u oblaku, što znači da se gradnjama može pristupiti s bilo koje lokacije i pomoću bilo kojeg uređaja s internetskom vezom.

Odabir materijala i automatsko generiranje potpore

GrabCAD Print pruža izbor između različitih materijala, omogućavajući konstruktorima da odaberu pravi materijal za svoj projekt. Jedna od najvećih prednosti pri korištenju GrabCAD Printa je da naš softver automatski generira potporne strukture, čime olakšava 3D printanje kompleksnih oblika.

GrabCAD Shop

Čak 15 % vremena prosječnog operatora 3D printera izgubi se na praćenje redoslijeda zahtjeva za izradu dijelova i komunikaciju o statusu pojedinih poslova između inženjera, dizajnera i operatora 3D printera. Softver GrabCAD Shop za upravljanje 3D printanjem rješava sve te probleme.

Ključne značajke GrabCAD Shopa

Pojednostavljeno upravljanje radnim nalozima

Upravljačka ploča za narudžbe u GrabCAD Shopu omogućavaju operatoru da vidi, organizira i upravlja svim pristiglim narudžbama. Korisnici sa statusom administratora mogu si prilagoditi svoje upravljačke ploče za narudžbe kako bi im prikazivale informacije koje su im važne.

Robusna analitika rezultata proizvodnje i poslovanja

Izvještavanje u GrabCAD Shopu menadžerima i operatorima 3D printanja daje uvid u procese proizvodnje. Izvještaje o zahtijevanoj tehnologiji, traženim materijalima, dovršenim narudžbama i slično…

Povećajte vašu aditivnu proizvodnju pomoću GrabCAD Shopa

GrabCAD Shop, Stratasys softver, pomaže poduzećima da upravljaju povećanjem narudžbi za aditivnu proizvodnju te da povećaju proizvodnju i profitabilnost.

GrabCAD komplet za razvoj aplikacija i program za softverske partnere

GrabCAD komplet za razvoj aplikacija i program za softverske partnere

GrabCAD Software Development Kit – SDK, omogućava klijentima da svoja softverska rješenja integriraju sa Stratasys tehnologijom u jedinstvenu softversku okolinu.

GrabCAD program za softverske partnere (Software Partner Program) je ekosustav proizvođača softvera koji su se povezali sa Stratasys tehnologijama da bi klijentima stavili na raspolaganje rješenja za kompletnu aditivnu proizvodnju.

Glavne prednosti

Poboljšajte prihvaćanje u vašoj organizaciji

Poboljšajte usvajanje aditivnih tehnologije u vašoj kompaniji i preuzmite nadzor nad proizvodnjom.

Integrirajte aditivno

Integrirajte aditivnu proizvodnju u strukturu svojeg poslovanja.

Surađujte s najboljima u industriji

Naši GrabCAD softverski partneri nabolji su u industriji i donose vam kompletno softversko rješenje, uključujući programska rješenja za MES, DRM, PLM i za analitiku.

Počnite koristiti GrabCAD print već danas.