Brodogradnja

Složeni procesi analize i rekonstrukcije oblika u brodogradnji zahtijevaju iskustvo i razinu stručnost koju naš tim može pružiti. Brodogradnja se oslanja na kompleksne oblike koje je teško opisati matematičkim funkcijama, no mi posjedujemo znanje i opremu koja može definirati i najsloženiju geometriju.

S mnogo godina iskustva u rekonstrukciji raznih geometrija i mnoštvom projekata u razvoju i rekonstrukciji plovila, naš inženjerski tim može Vam pomoći u realizaciji i najzahtjevnijih ideja. Pomoću 3D optičkih mjeriteljskih uređaja možemo Vaš fizički model digitalizirati kako bi ste ga trajno očuvali ili se pripremili za veće proizvodne kapacitete. Osim toga, možemo prilagoditi Vaše kalupe modernim načinima proizvodnje kako bi mogli koristiti Vaše digitalne modele za proizvodnju na suvremenim CNC uređajima te na taj način smanjili troškove proizvodnje i skratili vrijeme pripreme. Tehnologije 3D printanja su atraktivne za testiranje ponašanja fluida na realnom umanjenom objektu, što se najčešće koristi kako bi se predvidjele potrebne izmjene na konstrukciji plovila prije same proizvodnje čime se štedi vrijeme i novac.
Uz preciznost do 28 mikrona testne makete mogu se koristiti za testiranje detalja broda i poboljšati komunikaciju između dizajnera i inženjera. Osim testiranja na umanjenom modelu, naši napredni FDM materijali omogućuju preciznu i pouzdanu direktnu digitalnu proizvodnju manjih serija dijelova bez potrebe za proizvodnjom kalupa. Naši materijali su širokog raspona, od onih otpornih na UV zračenje i slani morski zrak, pa sve do materijala otpornih na visoke temperature, tlakove, pa čak i izravni kontakt sa gorivom ili uljem. Raspitajte se već danas što mi možemo učiniti za Vas