// Ukratko o nama

Više od 30 godina tradicije

Izit d.o.o. je osnovan 1990. godine kada je glavna djelatnost tvrtke bila vezana za grafičku industriju. 2009. godine tvrtka donosi stratešku odluku i započinje s prvim projektima koji su vezani za 3D tehnologije i aditivnu proizvodnju.

Od tada naša tvrtka, u sklopu klastera 3D Grupa, postavlja nove standarde na području 3D tehnologija i danas se smatra referentnim centrom 3D tehnologija na ovim prostorima. 

Bavimo se širokim rasponom usluga koje uključuju 3D printanje i Rapid Prototyping, povratno inženjerstvo, razvoj i izradu 3D modela, popravak i prevođenje 3D podataka, 3D skeniranje i mjerenje oblika i deformacija, maketarstvo i mnoge druge djelatnosti. 

IZIT Team 2024

Uvijek smo u potrazi za novim temama, stoga ako smatrate da imate kompliciran ili zanimljiv projekt, slobodno nam se obratite kako bi smo zajedno pronašli rješenje.

3D Grupa – Klaster 3D tehnologija

Izit je jedan od osnivača klastera 3D grupa, regionalnog referentnog centra za implementaciju 3D tehnologija i podršku industriji. Više informacija o klasteru pronaćite na web stranici: www.3d-grupa.com

Vrijeme je da stvarate bez ograničenja.

Pogledajte video
+
instaliranih uređaja
godina iskustva
º
PODRŠKA

Naš stručan tim inženjera ima dugogodišnje iskustvo u 3D modeliranju i aditivnoj proizvodnji za potrebe raznih grana industrije, no također imamo širok portfolio projekata iz područja medicine, umjetnosti, kulture i znanosti. S preko 40 instaliranih uređaja u proteklih 5 godina, imamo iskustvo i pouzdanost koja je ključna industrijskim pogonima i duboko razumijevanje za potrebe naših klijenata. Individualni pristup i kontinuirana, kvalitetna podrška je ono što nam je omogućilo širenje i pronalazak novih klijenata koji su u nama našli pouzdanog partnera u novom, neistraženom području.

Imate kompliciran ili zanimljiv projekt? Zanima vas 3D printanje i 3D printeri? Slobodno nam se obratite kako bismo zajedno pronašli rješenje.