// VRHUNSKA PODRŠKA

Podrška

IZIT za svu opremu u svojoj ponudi daje vrhunsku razinu podrške. 

Ono što čini razliku opreme namijenjene ozbiljnoj industrijskoj primjeni je upravo vrhunska podrška. IZIT za svu opremu u svojoj ponudi daje vrhunski nivo podrške. IZIT je od 2014. godine pouzdani servisni partner Stratasys 3D printera. 

Naši ljubazni i vješti serviseri izlaze na teren u najkraćem roku bez obzira da li se kvar dogodio u periodu trajanja jamstva, za vrijeme trajanja ugovora o održavanju ili korisnik nema ništa od navedenog.

Ponosimo se našom brigom za kupce, brzim vremenom odziva i kvalitetom usluge.
Lider za 3D podršku u regiji

IZIT je ovlašteni servisni partner za područje Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Albanije.

Javite nam se za vrhunsku podršku i dugotrajnu suradnju.

// Puštanje u pogon

Instalacija

Sa zadovoljstvom nudimo sveobuhvatne usluge instalacije 3D printera prilagođene specifičnim potrebama naših klijenata. Naš tim iskusnih tehničara dostupan je za instalaciju vašeg 3D pisača direktno na vašoj lokaciji, osiguravajući glatki i bezbrižni proces postavljanja. Odabirom instalacije na licu mjesta, možete iskoristiti prednosti personalizirane podrške i neposredne praktične pomoći, omogućujući vam da brzo i učinkovito pokrenete svoj pisač u vlastitom okruženju. 

Ova opcija je idealna za one koji preferiraju udobnost i praktičnost postavljanja i testiranja opreme u vlastitom objektu.

Alternativno, također pružamo usluge relokacije vašeg 3D printera. Ova opcija osigurava da je vaš 3d printer savršeno konfiguriran i spreman za optimalne performanse nakon preseljenja na novu lokaciju.

// Proširite svoje znanje

Stratasys Akademija

Dobrodošli u Stratasys Academy online. Pridružite se našoj zajednici učenika posvećenih istraživanju i savladavanju svijeta aditivne proizvodnje. Bilo da ste početnik koji tek počinje ili iskusni profesionalac koji želi produbiti svoje znanje, na pravom ste mjestu. Naša platforma je dizajnirana da zadovolji sve razine znanja i iskustva, osiguravajući da možete pronaći resurse koje trebate kako biste poboljšali svoje razumijevanje aditivnih tehnologija i maksimalno iskoristili svoj Stratasys 3d printer.

Na ovim stranicama pronaći ćete pažljivo odabrane puteve učenja s e-učenjem, videozapisima i još mnogo toga. Stratasys Akademija je uvijek dostupna online 24/7, tako da možete učiti kada i gdje želite, svojim tempom. 

Produbite svoje znanje o aditivnim tehnologijama i vašem Stratasys pisaču.​