novosti

Nova moderna, pregledna i inkluzivna web stranica

Sve informacije o našim uslugama i novosti možete pronaći na našoj novoj Izit web stranici!

Osvježili smo i modernizirali dizajn same Izit web stranice, strukturirali sadržaj da bude što pregledniji i snalaženje na web stranici što jednostavnije.

Također, na našoj novoj web stranici možete pronaći ponudu 3D printera, uključujući i MakerBot 3D printere. Globalni lider u klasi stolnih 3D printera, Makerbot je postavio standarde pouzdanosti i jednostavnosti upravljanja procesom 3D printanja pružajući učinkovita rješenja za sve faze izrade modela.

U ponudi imamo i profesionalne uređaje za 3D printanje Stratasys koji se protežu od kategorije koja služi za brzu izradu prototipova. To su Rapid Prototyping pa do kategorije za direktnu digitalnu proizvodnju iz 3D modela – Direct Digital Manufacturing ili Additive manufacturing.

Za svu opremu u ponudi nudimo i vrhunski nivo podrške te smo od 2014. ovlašteni servisni partner za područje Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Albanije.

Uz isticanje svih proizvoda i usluga koje nudimo, na novom webu posvetili smo se i inkluzivnosti! S Omoguru widgetom naša je web stranica sada dostupnija osobama s poteškoćama u čitanju. Posjetitelji naše web stranice mogu podešavati veličinu i debljinu slova, razmak među linijama i slovima, podešavati kontrast. Dodatno olakšanje čitanja osigurava OmoType font sustav koji je znanstveno utemeljen, pažljivo dizajniran i dinamičan, a kojim se zadovoljavaju sve potrebe osoba s teškoćama u čitanju.

Još jedna novost na našem webu je blog na kojem će naši stručnjaci pisati o posljednjim tehnologijama i njihovoj primjeni te kako vam mogu pomoći unaprijediti poslovanje.