novosti

Nova moderna, pregledna i inkluzivna web stranica

Sve informacije o našim uslugama i novosti možete pronaći na našoj novoj Izit web stranici!

Osvježili smo i modernizirali dizajn same Izit web stranice, strukturirali sadržaj da bude što pregledniji i snalaženje na web stranici što jednostavnije.

Također, na našoj novoj web stranici možete pronaći ponudu 3D printera, uključujući i MakerBot 3D printere. Globalni lider u klasi stolnih 3D printera, Makerbot je postavio standarde pouzdanosti i jednostavnosti upravljanja procesom 3D printanja pružajući učinkovita rješenja za sve faze izrade modela.

U ponudi imamo i profesionalne uređaje za 3D printanje Stratasys koji se protežu od kategorije koja služi za brzu izradu prototipova – Rapid Prototyping pa do kategorije za direktnu digitalnu proizvodnju iz 3D modela – Direct Digital Manufacturing ili Additive manufacturing.

Za svu opremu u ponudi nudimo i vrhunski nivo podrške te smo od 2014. ovlašteni servisni partner za područje Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Albanije.

Uz isticanje svih proizvoda i usluga koje nudimo, na novom webu posvetili smo se i inkluzivnosti! S Omoguru widgetom naša je web stranica sada dostupnija osobama s poteškoćama u čitanju. Posjetitelji naše web stranice mogu podešavati veličinu i debljinu slova, razmak među linijama i slovima, podešavati kontrast, a dodatno olakšanje čitanja osigurava OmoType font sustav koji je znanstveno utemeljen, pažljivo dizajniran i dinamičan, a kojim se zadovoljavaju sve potrebe osoba s teškoćama u čitanju.

Još jedna novost na našem webu je blog na kojem će naši stručnjaci pisati o posljednjim tehnologijama i njihovoj primjeni te kako vam mogu pomoći unaprijediti poslovanje.