novosti

Međunarodni sajam alata FORMA TOOL 2015.

Završilo je ovogodišnje, 13. po redu, izdanje Međunarodnog sajma alata, alatničarstva i strojeva FORMATOOL 2015 održano u Celju od 21. do 24. travnja. Tvrtka IZIT d.o.o. je na sajmu prezentirala svoju ponudu softvera GeoMagic za CAD modeliranje i uređaja Stratasys za 3D printanje te različita tehnološka rješenja i mogućnosti iz domene primjena 3D tehnologija.

3D grupa_IZIT_Forma_Tool
IZIT_Forma_Tool

Svi zainteresirani su putem predstavljenih uzoraka i opreme te pod vodstvom naših stručnjaka za 3D tehnologije imali prilike upoznati širinu primjene 3D tehnologija od 3D printanja, brze izrade prototipova, sustave za 3D skeniranje, povratno inženjerstvo te sva ostala inovativna rješenja namijenjena razvoju i unaprjeđivanju procesa proizvodnje. U sklopu izložbenog prostora 3D grupe također se mogao vidjeti i sam proces 3D printanja na uređaju Stratasys Dimension Elite, na kojem su za vrijeme trajanja sajma uživo demonstrirane sve mogućnosti, brzina i kvaliteta 3D printa.

Izit_Forma_Tool_2015
Izit_Forma_Tool_2015

Posjetitelji su se mogli informirati i ostalim sustavima za 3D printanje iz naše ponude, a prezentirani su GeoMagic i ostali softveri za virtualno modeliranje. FORMA TOOL 2015. će ostati upamćen po odličnoj organizaciji i posjećenosti, predstavljenim novitetima, susretima s partnerima i kolegama te predstavljenim naprednim tehnološkim rješenjima za područje industrije i proizvodnje.

Forma_Tool_2015
Forma_Tool_2015