novosti

59. Međunarodni sajam tehnike u Beogradu

Pod motom Korak u budućnost, održan je 59. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća u Beogradu. Sajam tehnike je trajao od 11 – 15. svibnja 2015. godine i okupio više od 500 izlagača iz 25 zemalja koje su predstavile svoje djelatnosti, opremu i proizvode iz područja tehnologija i industrije.

Sajam tehnike 2015, Beogradski sajam
Sajam tehnike 2015, Beogradski sajam

Među različitim tehnološkim inovacijama, svoja znanja i iskustva u radu s 3D tehnologijama predstavile su tvrtke IZIT i Topomatika koje su prezentirale mjerne uređaje, opremu i postupke 3D mjerenja i 3D printanja. Zainteresiranim posjetiteljima, postojećim i potencijalnim partnerima i klijentima pružili smo uvid u široki spektar primjena i korištenja suvremenih 3D tehnologija u industriji i poslovnim procesima.

Sajam tehnike u Beogradu 2015
Sajam tehnike u Beogradu 2015

Naš tim stručnjaka za 3D tehnologije bio je na raspolaganju za pružanje korisnih informacija o primjenama i različitim mogućnostima sustava i uređaja za 3D mjerenje, 3D printanje i povratno inženjerstvo. Na izložbenom prostoru u hali 1 Beogradskog sajma mogao se vidjeti i uređaj za 3D printanje Stratasys Dimension Elite. Ovaj 3D printer printao je uživo čitavo vrijeme trajanja sajma. Izloženo je i mnoštvo uzoraka i predmeta izrađenih u FDM i PolyJet tehnologiji kojima smo demonstrirali šarolike mogućnosti i namjene 3D printanja, poput primjene u brzoj izradi prototipova, dentalnoj medicini, alatničarstvu, izradi kalupa i slično.

Kako radi 3D printer IZIT
Kako radi 3D printer

Prezentirana su softverska rješenja GEOMAGIC te četiri nova programska paketa: Design za CAD modeliranje, Design X za CAD modeliranje s alatima za povratno inženjerstvo, FreeForm za dizajniranje kompleksnih i organskih formi te Wrap namijenjen izradi CAD modela NURBS površinama.

IZIT na Sajmu tehnike
IZIT na Sajmu tehnike

Sve dodatne informacije i odgovore na pitanja na koji način možemo pomoći vama i vašem poslovanju uslugom povratnog inženjerstva i 3D printa ili pri nabavci adekvatne opreme za vaše poslovanje možete dobiti na info@izit.hr.

Vidimo se i dogodine!