novosti
Vidimo se na konferenciji "SEE Automotive – Connect&Supply"

Vidimo se na konferenciji “SEE Automotive – Connect&Supply” u Beogradu!

Izit i Stratasys sudjeluju na “SEE Automotive – Connect&Supply” konferenciji od 21. do 22.5.2024. u  hotelu Crown Plaza, Beograd, Srbija.

Stratasys, vodeći pružatelj rješenja za 3D print, igra ključnu ulogu u automobilskoj industriji. I Izit u svojoj ponudi ima profesionalne uređaje za 3D print tvrtke Stratasys koji mogu odgovoriti na zahtjeve automobilske industrije. Posjetite nas, razgovarajte s našim stručnjacima i uvjerite se u kvalitetu naših 3D printera.

Ne propustite čuti Stefana Hankelna iz Stratasys, Njemačka, na panelu “The Factory of the Future: Combining Hi-tech & Human Power” u 16:00 sati prvog dana konferencije (21.5.). Panel vodi Pierluigi Ghione, regionalni stručnjak za automobilsku industriju i to kako će proizvodnja izgledati u sljedećih 10 godina.

Cilj SEE automotive konferencije je povezivanje proizvođača originalne opreme (OEM), TIER1&2 tvrtki i relevantnih javnih institucija kako bi se dodatno potaknuo razvoj automobilske industrije u jugoistočnoj Europi.

Konferencija okuplja više od 20 govornika, nudi B2B sastanke i privlači preko 250 sudionika. Ovo je izvanredna prilika za stjecanje neprocjenjivih uvida i umrežavanje za sve profesionalce u industriji. Ako ćete prisustvovati, radujemo se druženju i razmjeni ideja! Javite nam se i osigurat ćemo vam mjesto na konferenciji.

Prethodne SEE Automotive konferencije značajno su doprinijele poslovnom razvoju automobilske industrije u jugoistočnoj Europi i pokazale su potrebu da postanu tradicionalan način suradnje i razmjene iskustava.

Ove godine pomno se prate istraživački i razvojni programi u regiji i zato se ovogodišnja konferencija povezuje s IEEE ZINC 2024!

Svi sudionici SEE Automotive konferencije imat će pristup IEEE ZINC konferenciji koja će se održati od 22. do 23. svibnja 2024. godine u hotelu Crown Plaza, Beograd, Srbija.

IEEE ZINC konferencija će biti bogata razgovorima, forumima, seminarima, predavanjima, radionicama, tutorijalima, te demonstracijama proizvoda i prototipova za istraživače i inženjere kako bi razmijenili iskustva i rezultate svog rada.