novosti

Izit na 27. međunarodnom sajmu alatnih strojeva i alata BIAM

BIAM – 27. međunarodni sajam alatnih strojeva i alata održat će se od 9. do 12. travnja, a ovo izdanje bit će najveće u posljednjih deset godina, kako po broju izlagača tako i po izložbenoj površini.

Izit, vodeća tvrtka u industriji, sudjelovat će na sajmu i predstaviti svoje najnovije inovacije na zajedničkom štandu s partnerima iz klastera 3D Grupa – klastera 3D tehnologija. Ovaj suradnički pristup omogućava posjetiteljima da dožive širok spektar tehnoloških rješenja na jednom mjestu.

Izit

Jedan od naglaska na izložbenom prostoru bit će posvećen području 3D printanja. Posjetitelji će imati priliku saznati više o najnovijim dostignućima u svijetu 3D printanja, istraživati područje povratnog inženjerstva, upoznati se s optičkim 3D mjeriteljstvom te sudjelovati u prezentaciji izrade 3D modela.

Stručnjaci iz tvrtke Izit će biti dostupni u paviljonu 8A, štand broj 10 kako bi posjetiteljima sajma odgovarali na pitanja, pružili informacije o tehnologijama i dijelili svoje stručno znanje. Sajam BIAM pružit će ne samo priliku za umrežavanje i poslovne kontakte, već i platformu za učenje o najnovijim trendovima u industriji alatnih strojeva i alata.

Uz iznimnu raznolikost izlagača i bogatstvo informacija koje će biti dostupne, posjetitelji sajma BIAM bit će neposredno uključeni u svijet inovacija, tehnološkog napretka i mogućnosti koje pruža industrija alata. Očekuje se da će ovaj sajam postaviti nove standarde u promociji tehnološkog razvoja i potaknuti daljnji rast industrije.