novosti
IZIT na štandu na sajmu IFAM 2023. godine u Ljubljani

Sajam IFAM 2024. – vidimo se na IZIT štandu u Ljubljani!

Pozivamo vas da nas posjetite na štandu A-200 sajma IFAM 2024., na Gospodarskom razstavišču u Ljubljani, na adresi Dunajska cesta 18, od 13. do 15. 2.

Na našem štandu na IFAM-u ćete upoznati stručnjake tvrtke IZIT d.o.o. i s njima porazgovarati o nedoumicama i problemima koje imate pri 3D printanju. Ili pak samo o tome biste li u svoj poduzetnički poduhvat uvrstili 3D printanje.

IFAM 2024.: mjesto za stručnjake

Tvrtka IZIT d.o.o. karika je koja spaja virtualni svijet digitalnoga i stvarni svijet trodimenzionalnih čvrstih tijela – prvenstveno 3D printanjem. Uz to, znanjem o aditivnim tehnologijama pomaže naručiteljima da dobiju proizvod 3D printanja kakav su projektirali ili ga zamislili. Ponekad stručnjaci IZIT-a klijentu poprave projekt načinjen u nekom od CAD programa. Ili klijentu samo pomognu da bude inovativan, čak i u područjima kao što je 3D printanje modela organa zbog uvježbavanja kirurške operacije.

Najnapredniji profi 3D printeri

IZIT prodaje najnaprednije 3D printere za profesionalnu primjenu, vodećeg svjetskog proizvođača, tvrtke Stratasys. Tu su i 3D printeri tvrtke Ultimaker, globalnog lidera u klasi stolnih 3D printera. Za primjenu 3D printa u strojarstvu, medicini, inženjeringu, dizajnu, stomatologiji ili u proizvodnji malih serija, inženjeri Izita će osigurati da sve ide kako treba. Svojom stručnošću i znanjem.

Rapid prototyping i reverse engineering

IZIT nudi printanje na vrhunskim 3D printerima u svojem laboratoriju, u cijelom nizu različitih tehnologije. K tome nudi i brzu izradu prototipova (rapid prototyping) te usluge povratnog inženjerstva. Uz to, nudi i 3D modeliranje (izrada virtualnog prototipa) pa i popravak i prevođenje CAD modela.

IFAM – INTRONIKA – Robotics

Sajam IFAM jedini je B2B sajam automatike, mehatronike, senzorske tehnologije, mjernih i srodnih tehnologija u regiji Srednje i Istočne Europe. Uz njega se paralelno održavaju sajmovi INTRONIKA, Business-2-Business sajam industrijske i profesionalne elektronike, te Robotics, jedini B2B sajam u regiji Srednje i Istočne Europe posvećen robotici i sustavima koji ne zahtijevaju ljudsku interakciju.