// Stratasys ORIGIN ONE

Nova razina proizvodnje

3D printer koji će, zahvaljujući vrhunskim materijalima i mogućnostima proizvodnje završnih dijelova u srednjim serijama, transformirati tržište.

Postignite vrhunsku točnost, preciznost i proizvodnost sa P3 programabilnom fotopolimerizacijom.

Nova era 3D printa je stigla. Da li ste spremni?
Pogledajte video.

Ispunite i najteže zahtjeve

Od biokompatibilnih medicinskih naprava, pa sve do komponenti za zrakoplovnu industriju, Origin One Vam daje alate koji su Vam potrebni za laku proizvodnju malih i srednjih serija.

Pogledajte kako su naši klijenti iskoristili mogućnosti koje ovaj uređaj pruža i materijale koje Stratasys nudi kako bi povećali svoje mogućnosti i stvorili nove poslovne prilike.

Inteligentna programska povratna veza

Origin One, zasnovan na P3 tehnologiji, koristi složeni matematički model i preko 25 setova senzora kako bi nadzirao sve ključne parametre proizvodnog procesa.

Integrirana analiza pritiska, vučne sile, temperature i mnogih drugih parametara osigurava identične rezultate od prvog do zadnjeg dijela.

Plan dugoročne podrške uključuje napretke u brzini i dostupnim materijalima kao i za sve ostale Stratasys uređaje.

Materijali dostupni za Origin One

Potrebno je više od jednog uređaja za revoluciju. Na sreću, Stratasys je sklopio suradnju sa vodećim tvrtkama iz područja kemijskog inženjerstva kako bi izvukli maksimalne performanse iz novog uređaja. Birajte iz širokog raspona materijala kako bi ste dobili točno ono što tražite. Sve smole su razvijene kako bi se što lakše koristile i lako naknadno obradile te imaju dugi rok trajanja

Otporni na toplinu

Materijali otporni na visoke temperature, bez ispuštanja toksičnih plinova, čak pri zapaljenju. Pogodni za izradu kalupa.

Čvrsti

Smole otporne na udarce kako biste lako proizveli dijelove koji podnose velika mehanička opterećenja

Opće namjene

Brza proizvodnja za komade koji trebaju glatke površine, sitne detalje i vrhunsku točnost

Elastomeri

Žilavi elastomeri za primjene kod predmeta koji moraju biti otporni na trganje

Medicinski

Medicinski certificirani materijali za naprave kod kojih je ključna kvaliteta površine, izdržljivost i biokompatibilnost.

Programabilna
Fotopolimerizacija P3

Pogledajte video

Origin One nudi:

Proizvodnju malih i srednjih serija
Proizvodnju malih i srednjih serija

Optimalni gradivi volumen, kompaktni tlocrt i niska potrošnja energije dopušta proizvođačima najbolji omjer uloženog i dobivenog. Lagano prilagodite količine proizvedene s modularnim pristupom. Smanjite vrijeme naknadne obrade sa nekoliko sati na nekoliko minuta.

Veliki oblici i sitni detalji
Veliki oblici i sitni detalji

Uživajte u fleksibilnost koju ovaj pristup nudi sa kratkim ili dugim printevima i brzim zamjenama materijala. Lako proizvedite detalje tanke kao vlat kose ili velike kalupe koji zauzimaju cijeli radni volumen sa vrhunskom točnosti i dosljednosti.

Povratak ulaganja
Povratak ulaganja

Postignite nisku cijenu po komadu sa iznimnom brzinom, pristupačnim cijenama smola, minimalnom naknadnom obradom, neznatnim otpadom i bez propalih printeva. Lako prototipirajte i prijeđite u proizvodnju, sve na istom uređaju.

Pristup proizvodnji s aditivnim tehnologijama na umu

Pogledajte kako su Enventyovi partneri iskoristili Stratasysov Origin One 3D printer, medicinske materijale i slobodu koju takav pristup pruža kako bi ekonomično proizveli jedinstven medicinski uređaj.

Razvoj na Stratasys Origin One platformi

Origin One je sposoban proizvesti kompleksne geometrije bez potpornih materijala, sa sitnim detaljima, punim ispunama i sa odličnom površinom. No postoje načini kako pogurati ovu tehnologiju još dalje sa ovim jednostavnim naputcima.

Za više informacija o servisu, održavanju, te edukaciji i savjetovanju pogledajte našu stranicu za podršku.