// ORIGIN® SERIJA

Origin® One Dental

Kad je proizvodnja bitna

Povećajte svoje poslovanje, ali i portfelj proizvoda koristeći materijale naših partnera, lidera aditivne industrije. Uz softver jednostavan za korištenje, koji je i jednostavan za upravljanje i učenje, 3D printer Origin One Dental za stomatološku primjenu pojednostavljuje vaš digitalni tijek rada i povećava produktivnost.

Stratasys Origin One Dental 3D printer industrijskog ranga pruža rješenje za proizvodnju koju pokreće vrhunska P3 tehnologija.

Utjecaj na poslovanje

Osigurajte budućnost svojoj investiciji

Nova metoda proizvodnje utemeljena na otvorenim materijalima podržava raznolike aplikacije. Softver otvorene arhitekture podržavat će nove, dodatne materijale tijekom vremena, štiteći vašu investiciju u sustav za 3D printanje.

Proizvodite iznimno precizne dijelove. Stalno!

Najnovija tehnologija P3 (Programmable PhotoPolymerization), spregnuta sa svjetlosnim pogonom u stvarnoj 4K rezoluciji, precizno dozira parametre poput osvjetljenja i temperature kako bi automatski, u stvarnom vremenu optimirala printanje. Jedinstveni proces 3D printanja Origin One Dentala osigurava točnost, preciznost i ponovljivost dijelova pri svakom printanju.

Povećajte proizvodnju do industrijske

Konstruiran za pouzdanost od 99 %, Origin One Dental omogućava visoku produktivnost i niže troškove po komadu uz korištenje najboljih materijala u klasi. Kraći ciklusi printanja i jednostavna dorada rezultiraju kvalitetnijom proizvodnjom i nižim troškovima.

Povezanost s oblakom za ažuriranja i podršku

Sigurna veza s oblakom omogućava ažuriranja softvera bežičnim putem i otključava nove, napredne materijale te optimiranje procesa printanja. Servisiranje i podrška na daljinu povećavaju raspoloživo vrijeme 3D printera kako bi osigurali neometanu proizvodnju. Web aplikacija Origin One Dentala sadrži funkcionalnosti za upravljanje cijelom flotom 3D printera i redoslijedom poslova na njima, čime se još ubrzavaju zadatci u proizvodnji.

Kad je proizvodnja bitna

Pogledajte video

Računajte na Origin One Dental

Kratka vremena printanja pomažu širenju proizvodnje bez zastoja, što vam omogućava da fleksibilno odgovarate na promjene potreba naručitelja i postignete najveći povrat investicije u 3D printanju.

Korištenjem 3D printera Origin One Dental u zubnim laboratorijima možete računati na njegovu raspoloživost, postojanost i pouzdanost. Proizvodi u klasi najbolje dijelove brže, jeftinije i preciznije.

Primjene u zubotehničkim laboratorijima

Dentalni modeli

3D printanje modela je najraširenija aplikacija u zubotehničkom laboratoriju. Origin One Dental omogućava visoku preciznost i kod modela za rekonstrukciju i kod onih ortodontskih. Uz kompetitivne cijene materijala i visoku produktivnost, Origin One Dental je savršen 3D printer za ovu zahtjevnu namjenu

Kompatibilni materijali
Origin DM100™
Origin DM200™

Meke udlage

Korištenje okluzalnih naprava već postaje standard dentalne njege. Fleksibilne udlage, noćni štitnici i ladice za izbjeljivanje otisnute Origin One Dentalom pružaju udobno pripasivanje, fleksibilnost za obuhvat udubljenja i izvrsnu otpornost na habanje.

Kompatibilni materijali
KeySplint Soft® | KeySplint Soft® Clear – Keystone Industries

Krute udlage

Proizvodnja krutih zubnih udlaga za terapiju bruksizma (noćnog škripanja zubima), ortodontskih aparata i za druge primjene koje zahtijevaju imobilizaciju zubi.

Dostupni materijali
KeySplint Hard® – Keystone Industries

Kirurške vodilice

Proizvedite prozirne, visokoprecizne kirurške vodilice kako biste svojim klijentima pomogli da smjeste implantate na njihovu točnu lokaciju, pod odgovarajućim kutem i na pravu dubinu.

Dostupni materijali
KeyGuide® – Keystone Industries

Baze zubala

Korištenje za izradu precizne baze zubala.

Materijali
Dreve FotoDent® 385 Denture

Pokusna zubala

Proizvodnja kratkotrajnih zubala, namijenjenih za probu osjeta, nasjedanja ili estetike prije izrade trajnog zubala.

Materijali
KeyDenture Try In® by Keystone Industries

Kalupi po mjeri

Izrada prilagođenih, pojedinačnih kalupa.

Materijali
KeyCast® – Keystone Industries

Žlica za otiske po mjeri

Proizvodnja prilagođenih, pojedinačnih žlica za uzimanje otisaka.

Materijali
KeyTray® – Keystone Industries

Prijenosne trake

Koristi se za ispis ortodontskih prijenosnih traka za precizno pozicioniranje tijekom postavljanja bravica. Drastično smanjuju vrijeme pacijentovog boravka kod stomatologa i pacijentovu neugodu tijekom namještanja bravica.

Materijali
KeyOrtho IBT® – Keystone Industries

Maske za gingivu

Simuliraju izgled i osjet prirodnih desni za printanje maski za gingivu.

Materijali
KeyMask® – Keystone Industries

P3™ Tehnologija

Programmable PhotoPolymerization – P3™ tehnologija je evolucija tehnike digital light processing (DLP) koja uvodi novu eru u 3D ispisu: masovnu proizvodnju funkcionalnih dijelova za krajnje korisnike. P3 softver precizno upravlja svjetlom, temperaturom, vlačnim silama i pneumatikom kako bi optimirao ispis za najbolje moguće rezultate. Uz P3 proizvođači mogu postići kvalitetu dijelova za injekcijsko prešanje i završnu obradu površine s nevjerojatnom preciznošću, u raznolikom i kontinuirano rastućem rasponu materijala visokih performansi.

Kompatibilni materijali

Stratasys koristi mogućnosti otvorene platforme Origin One Dental u partnerstvu s proizvođačima najboljih materijala u klasi, odabirom materijala s najboljim učinkom koje pomažu u stomatološkoj proizvodnji i uzimajući u obzir potražnju na tržištu, ekonomičnost i tijek prizvodnje.

Za više informacija o servisu, održavanju, te edukaciji i savjetovanju pogledajte našu stranicu za podršku.