J750™

Digital Anatomy™

.3D Printer.

Vrhunski realizam.

Materijali i programski paket u suradnji kreiraju dosad neviđeno realistične modele ljudske anatomije.

Realizam u testiranju.

J750 Digital Anatomy 3D printer pomaže organizacijama koje se bave dizajnom medicinskih naprava i uređaja da proizvedu optimalan dizajn svaki put.

Usavršavanje kirurških vještina.

Simulacija složene patologije kako bi se omogućilo liječnicima i studentima da poboljšaju svoje sposobnosti prije ulaska u operacijsku salu nikad nije bila lakša.

Pogledajte video

Osjetite razliku

Životinje, trupla i sintetički modeli ne mogu uvijek precizno reprezentirati ciljanu patologiju. 3D pisač J750 Digital Anatomy dolazi s tri jedinstvena digitalna materijala i anatomskim postavkama koje pružaju realističnu anatomsku simulaciju i biomehaničku točnost – što rezultira modelom koji simulira realan osjećaj i ponašanje tkiva. Stvorite anatomiju koja vam je potrebna i oponašajte specifična klinička okruženja za bolje učenje i razvoj.

"Ovi modeli nam daju najbolju priliku da rekreiramo fiziološke uvjete čovjeka u smislu strukture kako bismo simulirali kliničke situacije i proučili nove uređaje. Takav pristup nam dopušta potpunu provjeru učinkovitost prije ugradnje u pacijenta."

Adnan Siddiqui, dr. Med Glavni liječnik Instituta Jacobs | Direktor Neuroendovaskularne stipendije Kaleida Health, Odjel za neurokirurgiju, Sveučilište Buffalo

Vidite razliku.

Kad su boje važnije od biomehaničkih svojstava, 3D pisač J750 Digital Anatomy nudi neograničene mogućnosti.
Odaberite boje. Odredite prozirnost. Odredite teksture i obrade.
Stvorite krajnji proizvod koji je najbliži stvarnoj anatomiji.
Sa ugrađenom tehnologijom PolyJet i mogućnostima s više materijala možete 3D printati prototipove ili medicinske modele s nevjerojatnom količinom detalja

Smanjena cijena. Povećana učinkovitost

Budući da Vam digitalni 3D pisač J750 Digital Anatomy omogućava izradu anatomija koje se ponašaju se kao prava stvar, smanjuje potrebu za sintetičkim modelima, životinjama i truplima, omogućujući vam testiranje i treniranje bilo gdje. To znači smanjenje troškova obuke i nabave. To također znači poboljšanu etičku praksu, jer eliminira potrebu za testiranjem kirurških postupaka i uređaja na životinjama.

Naši materijali su inovativni poput Vas

Inovacije u pogledu materijala su nam dopustile stvaranje kompleksnih kombinacija materijala kako bismo što bolje podržali učenje i razvoj u svakom pogledu. GelMatrix smola, TissueMatrix smola i BoneMatrix smola – tri nova materijala koji, kombinirani u raznim omjerima, tvore preko 100 novih, jedinstvenih digitalnih materijala koji savršeno odgovaraju vašim anatomskim primjenama. 

BoneMatrix™ smola

Snažan, ali fleksibilan materijal s memorijom za održavanje oblika.

GelMatrix™ smola

Potporni materijal sličan gelu za lako uklanjanje iz krvnih žila. Najmanji unutarnji promjer i debljina stijenke su 1mm.

TissueMatrix™ smola

Najmekši translucentni materijal na tržištu. Idealno za repliciranje srčanog tkiva.

Odaberite naše nove materijale za vaše medicinske primjene kako biste postigli pravi živopisni osjećaj ciljane anatomije. Istražite cijelu paletu proizvoda PolyJet za stvarni izgled i precizne modele u boji.

Snaga. Preciznost. GrabCAD Digital Anatomy programski paket.

Naš program GrabCAD Print dizajniran je za jednostavnu proizvodnju na Stratasys 3D uređajima. Mogućnosti programskog paketa pojednostavljuju upravljanje poslom. Jedinstvena jezgra programa, temeljena na vokselu, omogućuje unaprijed validirane anatomske primjene i dolazi s preko 100 ugrađenih postavki koji omogućuju izradu realne anatomske simulacije. Zajedno s našim nenadmašnim asortimanom materijala osigurava neviđenu preciznost.

Neviđena upravljivost. Redefinirana točnost.

Ugrađene medicinske postavke.

Birajte anatomije ne materijale.

Veličina i težina sustava

1400 x 1260 x 1100 mm; 430 kg

Gradivi volumen:

490 x 390 x 200 mm

Debljina sloja:

Vodoravni slojevi izgradnje do 14 mikrona

Uživajte u jednostavnosti koju pruža intuitivni GrabCAD programski paket. GrabCAD pojednostavljuje pripremu, organizaciju, nadgledanje i prijavljivanje svih proizvedenih dijelova. GrabCAD također pomaže sa osiguravanjem učinkovitog toka rada u dijeljenim uredima i radionama.

  • Proizvodnja izravno iz CAD datoteke
  • Ostanite u toku sa novostima
  • Nadgledajte razine materijala
  • Organizirajte redosljed proizvodnje
  • Optimizirajte dijelove proizvoda pomoću naprednih automatskih algoritama

Saznajte više.

Za više informacija o servisu, održavanju, te edukaciji i savjetovanju pogledajte našu stranicu za podršku.