Nova generacija dizajna i inženjerstva

Vodeće firme koriste nTopology kako bi povele svoj razvoj u novu eru

nTopology

Program za oblikovanje razvijan za digitalnu proizvodnju

Bolja metoda modeliranja

Objedinjavanje alata za razvoj, simulacije i proizvodne procese u jedan program dopušta ubrzanje Vašeg puta do prvog prototipa.
Nakon prvog koraka svaki upotrebljeni komad našeg projekta može biti ponovo iskorišten, kako bi skratili Vaš put do druge iteracije.
nTop platforma omogućava učinkovitije i brže funkcioniranje Vašeg tima.

Brže iteracije

Osim mogućnosti ponovnog korištenja modela, nTop platforma je višestruko brža pri proračunu kompleksnih geometrija zahvaljujući novom načinu proračuna geometrije.
Do sad su korištene eksplicitne jednadžbe za definiranje kompleksnih oblika, no nTop tehnologija koristi implicitne jednadžbe kako bi brzo i lako proračunala i najkompleksnije oblike.

Način kako proizvodimo se promijenio. Vrijeme je da se promijeni i software.

Preoblikujte Vaš način rada

Ntopology razumije da je Vaša najveća vrijednost u znanju i sposobnostima Vaših inženjera. Pomoću ovog programa možete zapisati složene procese u jednostavan zapis koji je moguće ponovo koristiti za razne geometrije u bilo kojem projektu, brzo i lako.

Dostupnije, lakše razmjenjivo i ponovo upotrebljivo

Kombinirajući više različitih metoda u jedan projekt, moguće je lako zapisati vaš cijeli postupak, od ulazne geometrije pa sve do izlaznih uputa za alate, u jedan proces. Potpuna automatizacija na Vašem raspolaganju.

Stručnjaci koji razviju alate mogu ih učiniti dostupnima svima u Vašoj organizaciji, dopuštajući da jednom razvijen proces bude uvijek dostupan i lagan za korištenje.

Integrirajte nTop bezbolno u Vaš proces

Ntop platforma lako i jednostavno se integrira u već postojeće pakete. Može čitati i pisati sve standardne oblike 3D geometrije.
Ovu aplikaciju je moguće također koristiti bez grafičkog sučelja iz pomoću pythona kako bi ste maksimalno automatizirali Vaš proces.

Primjene

Aerospace i vojna industrija
Aerospace i vojna industrija

nTopology koriste vrhunski razvojni timovi u Lockheed Martinu i Američkom Vojnom Zrakoplovstvu kako bi proizveli lakše i snažnije komponente koje u potpunosti koriste njihove proizvodne kapacitete.

Ovakav program im dopušta da na brz i precizan način razviju djelove visokih performansi kako bi zadovoljili i najteže uvjete.

Ntop Platforma ne bilježi samo namjeru dizajna, već i sve kumulativne korake koji su poduzeti do te točke. Omogućuje optimizaciju i automatiziranje razvojnog procesa do krajnjih granica kako bi se Vaš tim mogao posvetiti stvarima koje su uistinu važne.

Automobilska industrija
Automobilska
industrija

Vodeće automobilske tvrtke koriste nTopology kako bi ostali ispred konkurencije i izvukli maksimum iz svojih proizvodnih sistema.

Od olakšavanja konstrukcije i razvoja sustava visokih performansi, pa sve do automatizacije procesa i kritičnih dijelova razvoja, nTopology ubrzava inovaciju za inženjere u autmobilskoj industriji.

Medicinska industrija
Medicinska
industrija

Medicinske kompanije koriste nTopology programski paket kako bi dizajnirali i razvijali iznimno kompleksne strukture namijenjene naprednim metodama proizvodnje. 

Sa robusnim i ponovljivim alatima nTop Platforme, timovi mogu dizajnirati medicinske naprave brže i s većom dozom kontrole kako bi osigurali najviše medicinske standarde, poboljšavajući kvalitetu zahvata i skraćujući vrijeme oporavka.

Roba široke potrošnje
Roba široke
potrošnje

Vodeće tvrtke u proizvodnji za široko tržište koristi nTop Platformu kako bi dizajnirali koncepte pri nevjerojatnim brzinama rezultirajući u inovaciji proizvoda i samog procesa proizvodnje.

Olakšavanje konstrukcije

Koji god je Vaš preferirani način olakšavanja konstrukcije, bilo optimizacija topologije, razgranate ili gyroidne strukture, uzorci za bušenje, ljuske varijabilne debljine, izometrične rešetke ili kombinacija svega navedenog, nTop Platforma nudi ekstenzivan set generativnih alata za dizajn

Tehničke specifikacije

Prethodno znanje CAD softwarea je preporučeno, no nije nužno. Znanje iz FEM analize je preporučeno, no nije nužno.

Podržani formati za uvoz
Tip podatka Ekstenzija Verzija
ACIS
.sat i .sab
R1 – 2019 1.0
CATIA v5
.CATpart
V5 R8 – R5-6 R2019
PTC Creo
.prt
1.0 – 6.0
Autodesk Inventor
.ipt
V11 - 2019
Siemens NX
.prt
11 – NX1847
Parasolid
.x_t i .x_b
9.0 – 31.1.188
Solidworks
.sldpart
98 - 2019
STEP
.stp i .step
AP 203, AP 214, AP 252
Razni poligonalni formati
.stl i .obj
sve
Preporučeni hardware
Komponenta Specifikacija
CPU
Barem Intel i7 ili AMD Ryzen 7 sa 3 Ghz minimalno. Dodatne jezgre mogu značajno poboljšati performanse
Memorija
16 GB minimalno Barem 64 GB za operacije sa složenijim mrežama
Trajna pohrana
Preporučeno je SSD sa barem 256 GB i 10% slobodnog prostora za rad
Grafička kartica
nTop Platforma zahtjeva OpenGL 4.3 podršku i 4 GB RAM-a na kartici. Preporučene su NVIDIA Quadro, AMD FirePro ili AMD Radeon Pro WX

Moguće je koristiti i slabija računala, no program nije osmišljen s time na umu

Naručite nTopology i povedite razvoj svoje tvrtke u novu eru.